Denní menu

Pondělí - 28.11.2022

POLÉVKA: FRANKFURTSKÁ
1. 2 KS VAŘENÉ VEJCE, DUŠENÝ ŠPENÁT, BRAMBOROVÉ ŠIŠKY (BJ)
2. 120g VEPŘOVÁ PEČENĚ, ČERVENÉ DUŠENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK
3. 120g HOVĚZÍ RAGÚ SE ZELENINOU A RÝŽÍ
4. 120g KUŘECÍ STEAK PO MYSLIVECKU(ŽAMPIONY, CIBULE, ŠALVĚJ), TĚSTOVINY
5. 120g VEPŘOVÝ PŘÍRODNÍ ŘÍZEK, OPÉKANÉ BRAMBORY, OKUREK
6. 120g SMAŽENÁ NIVA V TĚSTÍČKU, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARKA
7.FIT 200g GRILOVANÝ PSTRUH NA MÁSLE S OPEČ. BYLINKOVOU BAGETOU NA LEDOVÉM SALÁTU

Úterý - 29.11.2022

POLÉVKA: ČOČKOVÁ SE ZELÍM
1. 300g MIX SALÁTŮ, PEČENÉ PAPRIKY A GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA, DRESING, BAGETKA
2. 440g HRACHOVÁ KAŠE, GRILOVANÁ KLOBÁSKA,CHLÉB,OKUREK
3. 400g FAZOLKY NA SMETANĚ, VEJCE, VAŘENÉ BRAMBORY (BEZMASÉ JÍDLO)
4. 120g HOVĚZÍ PO BURGUNSKU,(ŽAMPIONY,SLANINA,ČERVENÉ VÍNO) HOUSK. KNEDLÍK
5. 120g KRŮTÍ KAPSA SE ŠUNKOU A SÝREM, DUŠENÁ RÝŽE, STERIL. OKUREK
6. 120g VEPŘOVÁ KOTLETA NA HRUBÉM PEPŘI, HRANOLKY, ZELENINA
7.FIT 120g GRILOVANÝ KUŘECÍ STEAK, PEČENÉ PAPRIKY S BALKÁN.SÝREM,MIX. LIST. SALÁTŮ

Středa - 30.11.2022

POLÉVKA: STAROČESKÁ KŘENOVÁ S BRAMBOREM
1. 400g ŽEMLOVKA S JABLKY A SKOŘICÍ, KOMPOT (BEZMASÉ JÍDLO)
2. 200g VEPŘOVÁ JÁTRA NA KMÍNĚ, DUŠENÁ RÝŽE, STERIL. OKUREK
3. 120g KUŘECÍ PRSA PARMIG (ZAPEČ.S MOZZARELOU,RAJČAT.OMÁČKA),TĚSTOVINY-KOLÍNKA
4. 120g CIKÁNSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ S FEFERONKOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
5. 120g KUŘECÍ RARÁŠCI V PIVNÍM TĚSTÍČKU, HRANOLKY, ZELENINA
6. 120g UZENÁ KRKOVIČKA S ČESNEKOVOU OMÁČKOU, VAŘENÝ BRAMBOR
7.FIT 120g SOJOVÉ RAGŮ NA ZELENINĚ,GRILOVANÁ KUKUŘICE NA MÁSLE (ZRNO), MIX. LIST. SALÁTŮ

Čtvrtek - 01.12.2022

POLÉVKA: HANÁCKÁ ČESNEČKA
1. 300g BROKOLICOVÉ PLACIČKY SE SÝREM,ZAKYS.SMETANA,LEDOVÝ SALÁT,CELOZR. ROHLÍK (BJ)
2. 400g BOLOŇSKÉ ŠPAGETY SYPANÉ SÝREM
3. 150g PIKANTNÍ VEPŘOVÉ NUDLIČKY V BRAMBORÁKU, ZELENINA
4. 120g HOVĚZÍ TOKÁŇ NA VÍNĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
5. 120g KUŘECÍ PLÁTEK DELIKATES (NIVA, PÓREK, SMETANA), HRANOLKY, ZELENINA
6. 150g HEJK PEČENÝ PO SKANDINÁVSKU, VAŘENÉ BRAMBORY, MIX. LIST. SALÁTŮ
7.FIT 120g KRŮTÍ PRSA, KAROTKOVÉ PYRÉ SE SMETANOU NA SALÁTU LOLOBIANDO

Pátek - 02.12.2022

POLÉVKA: KUŘECÍ VÝVAR SE ZELENINOU A KAPÁNÍM
1. 400g ZELENINOVÝ SALÁT S GRILOVANÝMI KUŘECÍMI PRSÍČKY, DRESING, PEČIVO CEREÁL.
2. 400g ZAPEČENÉ TĚSTOVINY SE TŘEMI DRUHY SÝRU (EIDAM, HERMELÍN, NIVA) (BJ)
3. 120g VEPŘOVÁ PLEC NA HOUBÁCH, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
4. 120g SMAŽENÝ KUŘECÍ STEHENNÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT, STERIL.OKUREK
5. 120g VAŘENÉ HOVĚZÍ S MRKVÍ, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT
6. 120g KRŮTÍ SOTÉ SE ZELENINOU, DUŠENÁ KARI RÝŽE, OKURKOVÝ SALÁT
7.FIT 150g HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ SOUS VIDE, ZELNÝ SALÁT S PAPRIKOU NA LEDOVÉM SALÁTU

Sobota - 03.12.2022

V tento den denní menu nepodáváme.

Neděle - 04.12.2022

V tento den denní menu nepodáváme.